Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om UNIK BK Utvecklingslag

Följ

Utvecklingslag

Följ oss för uppdateringar
Följ
UNIK BK
Bandy
Utvecklingslag
Div 2 Uppland 11/12

Match

Söderfors

9 - 7
Söderfors
28 januari 2011
19:00

UNIK utveckling

Referat

Referat: Söderfors - UNIK utveckling

Snöplig förlust!
Vi välkomnades på fredagskvällen till Bruksvallen i Söderfors med marschaller och en ganska stor och ljudlig publik. Matchen var alltså dagens stora händelse i bruket.
Grabbarna kom till spel med ett stukat lag då flera spelare var bortresta. För att få ihop fullt lag fick tränare Mange gå in som libero istället för VM-spelande Donna. Dessutom ställde vi upp med två årsdebutanter. Ett stort tack till Mattias och Magnus som ställde upp med kort varsel.
Matchen startade bra med ledningsmål på straff i den 2:a minuten. Fortsättningsvis hade vi långa stunder med bra spel och var det bollförande laget i 1:a halvlek. Målmässigt följdes vi åt, med ledning 4-5 i halvtid. Den 2:a började riktigt tokigt för oss. Med Gustaf slipande skridskor passade Söderfors på att fixa en straff efter 20 sekunder. Men den räddades av vår keeper. I en match som inte var speciellt hård eller ojust dömdes det ut totalt 5 straffar (varav bara en slogs i mål) och i 2:a halvlek 6 st 10-minuters utvisningar. Målmässigt lugnade det ned sig och det stod 5-7 med 10 minuter kvar. Överambitiös anfallslusta med slarv på mittplan och kanske trötthet, straffade sig med 3 mål i baken på tre minuter. Vi hade dock goda chanser på att kvittera på slutet men en sista kontring gav istället 9-7 i baken.

Med tanke på att laget till stora delar var helt nykomponerat, så får grabbarna väl godkänt för sin insats.

Andra möten i serien

lör 27 nov 2010, 12:45 UNIK utveckling - Söderfors 3 - 7